Find medarbejder
Find medarbejder

Aalborgvej 40, Lyngby, 9520 Skørping - Ny auktion

tirsdag den 07 juni 2022 kl. 10.20

Tinglyst areal 1908 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 105 m2. På ejendommen er der et ældre stuehus med tilhørende lade. Stuehuset er opført i gule mursten tilbage i 1852.

Ejendommens stuehus bærer generelt præg af, at det er meget slidt og – mere eller mindre – ubeboeligt, idet flere renoveringsarbejder er påbegyndt men ej afsluttet, ligesom der er fugt/skimmelsvamp i flere rum. Desuden er ejendommen ikke vedligeholdt, og bl.a. loftet i entréen/gangen er væsentligt nedsunket. 

Det vil ikke blive nærmere angivet i det følgende, hvor ufærdige renoveringsarbejder henstår eller hvor tapet, gulv, e.l. er ødelagt, idet (stue)huset generelt bærer præg af sådanne.

Stuehuset indeholder entré med en blanding af flise- og betongulv, murstensvægge samt ufærdige vægge, hvor der er klargjort til isolering. I enden af gangen, er der et bord med vask og opvaskemaskine, hvis stand ikke kendes. Et ældre køkken med vinylgulv, fliser på vægge samt savsmuldstapet, gammelt træloft samt gammelt trævindue. Der er køl og frys, som dog ikke er angivet med mærke, ligesom der er et gammel Gorenje komfur/ovn og emhætte. Stand på dette materielt er uvist. Stue med gulvtæppe, trævægge og tapet, træloft og gamle trævinduer. Soveværelse med trægulv, gamle vægge, hvor tapet er forsøgt taget af, hvidt loft og to gamle trævinduer. Fordelingsgang med gulvtæppe, en blanding mellem træpap og beton på vægge, træloft på nogle områder, men åbent loft på andre med direkte adgang til isolering. Badeværelse med mosaik på gulv, fliser på væggen, som dog er uden fliser det øverste stykke til loft, men i stedet malet hvidt. Lille gammelt trævindue og tilhørende badekar. Værelse 1 med linoleumsgulv, beton- og gipsvæg malet i gråt, træloft og to ældre trævinduer. Værelse 2 med linoleumsgulv, beton- og gipsvægt, træloft og to ældre gamle trævinduer. Rum 1 var låst og derfor ikke besigtiget. 

Tilhørende stuehuset, er der direkte adgang til en ladebygning. Fra stuehuset kan man gå direkte ud til fordelingsgang (2), som primært består af beton, hvilket er kendetegnende for hele denne ladebygning. Fra fordelingsgangen (2) er der adgang til et fyrrum samt en lade. Vinduerne i ladebygningen primært staldvinduer. 

Ejendommen opvarmes med centralvarme med en fyringsenhed.
Ejendommen er beliggende i landzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet - Enkeltvindingsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 21.03.2022 af advokatfuldmægtig Philip Kusk.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210

Højeste bud på 1. auktion kr. 50.000,00