Find medarbejder
Find medarbejder

Aagade 42, 9500 Hobro

tirsdag den 28 september 2021 kl. 13.40

Tinglyst areal 890 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 110 m2. Samlet boligareal udgør 200 m2.

Ejendommen, som er opført i 1973, er opført i gule mursten. Tagbeklædningen er sorte eternitplader. Vinduerne er hvide træ vinduer med termoruder.

Ejendommen indeholder i stueplan bryggers med små hvide/grå fliser på gulv, malet væv på vægge, træpaneler på loft, Zanussi vaskemaskine samt bryggers arrangement med hvidskabslåger med stålgreb og træbordplade. Badeværelse med små hvide/grå fliser på gulv, malede betonvægge, træpaneler på loft, WC, håndvask og vægbruser. Køkken/alrum med malet væv på vægge, træloft, laminatgulv, køkkenelementer med hvide fronter og stågreb, træbordplade, køleskab af mærke Electrolux samt Gram komfur med keramisk kogeplade og ovn. Opvaskemaskine og emhætte mangler. Stue med laminatgulv, malede murstensvægge og træpaneler på loft. Fra stuen er der opgang til 1. sal og udgang til udestue. Stue med gulvtæppe, savsmuldstapet på vægge og træpaneler på loft.

1. salen indeholder repos med trægulv, savsmuldstapet på vægge og træloft. Badeværelse med linoleum på gulv, træloft, røde fliser på vægge, WC, håndvask og badekar. Disponibelrum med trægulv, savsmuldstapet på vægge og træloft. 5 værelser med henholdsvis trægulv eller gulvtæppe, savsmuldstapet på vægge og træloft. Et af værelserne har adgang til walk-in.

Til ejendommen hører en garage samt en ude-/have stue. Udestuen fremgår ikke af BBR.

Ejendommen opvarmes med naturgas.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Ejendommen er tilsluttet privat, alment vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk.

Besigtigelse foretaget den 19.08.2021 af advokat Malene Krogsgaard.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Bettina Stokvis Horsleben for yderligere oplysninger, tel. 46929216.