Find medarbejder
Find medarbejder

Aagade 11, 9620 Aalestrup - NY AUKTION

tirsdag den 20 april 2021 kl. 10.40

Tinglyst areal 710 m2 heraf vej 87 m2. Bebygget areal 185 m2, heraf 80 m2 tagetage.    

Ejendommen er opført i røde mursten. Tagbeklædningen er sorte eternitplader. Der er ældre trævinduer med termoruder i ejendommen. 

Ejendommen er indrettet således:
Bryggers med klinker på gulv, savsmuldstapet på vægge, træpaneler på loft og ældre køleskab. Fordelingsgang med brune klinker på gulv, malet væv på vægge, træpaneler på loft samt skabsvæg. Værelse med gulvtæppe, malet væv på vægge og træpladeloft. Badeværelse med brune fliser på gulv og vægge, træpladeloft, håndvask, wc og vægbruser. Køkken med linoleum på gulv, brune fronter på skabselementer, keramisk kogeplade af mærket Indesit, ovn, køleskab af mærket Energy, træplader på loft og malet væv på vægge. Spisestue med gulvtæppe, malet væv på vægge og træpladeloft. Stue med gulvtæppe, brændeovn, malet væv på vægge og træpladeloft. Forgang med tapet på vægge, træpladeloft og linoleum på gulv. Her fra er der opgang til 1. sal. 

1. sal er indrettet som følger:
Repos med malet væv på vægge, træloft og gulvtæppe. Værelse med tapet på vægge, træloft og gulvtæppe. Værelse med tapet på vægge, træloft og trægulv.  Værelse med gulvtæppe, træloft og tapet på vægge. Der ikke fuld loftshøjde på 1. salen.

Til ejendommen hører en større garage på 107 m2, jf. BBR-Meddelelsen, der ligeledes er opført i røde mursten, og tagbeklædningen af metalplader. Mellem garagen og huset er der en overdækket terrasse. 

Ejendommen opvarmes med elvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommens aktuelle afløbsforhold: Separatkloakeret: spildevand + tag- og overfladevand.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk.

Besigtigelse foretaget den 27.01.2021 af advokat Malene Krogsgaard.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger, tel. 46929210.

Højeste bud på 1. auktion kr. 160.000.