Find medarbejder
Find medarbejder

Øster Hurupvej 1, 9560 Hadsund

torsdag den 28 september 2023 kl. 14.20

Tinglyst areal 2831 m2 heraf vej 0 m2. Bebygget areal 562 m2, heraf samlet tagetageareal 199 m2, i alt 761 m2, heraf erhvervsareal 694 m2 og boligareal 67 m2. 
    
Ejendommen er opført i mursten. Facaden er pudset og malet hvid. Vinduerne i stueetagen er dannebrogsvinduer i træ. Vinduerne er af ældre dato og rådne flere steder. Vinduerne på 1. salen er dannebrogsvinduer i plastik. Vinduerne på 1. salen er af nyere dato. Tagbeklædningen er sort eternittag. 

Ejendommen indeholder grovkøkken med klinker på gulv, fliser på vægge og pladeloft. I grovkøkkenet en vask, industriopvaskemaskine, Gram køle- og fryseskab, Zanussi fryseskab og Electrolux fryseskab. 

Restauranten indeholder gulvtæppe, murstensvægge, pladeloft, borde og stole.

Festsalen indeholder træ-dansegulv, gulvtæppe øvrige steder, pladeloft, skydedør, hvorved der kan åbnes op til restauranten, borde og stole. Entre med fliser på gulv, gipspladeloft og murstensvægge. Herretoilet med pissoir, WC, klinker på gulv, fliser på vægge og træloft. Dametoilet med klinker på gulv, fliser på vægge, træloft, 2 WCer samt håndvask. Bar med gulvtæppe foran baren, linoleumgulv i baren, træbeklædning på vægge, metalpladeloft, bardisk, Hancock køleskab og reoler. 

Lille festsal med gulvtæppe, murstensvægge, metalpladeloft, borde, stole og et klaver. 

Depotrum med gulvtæppe, murstensvægge, metalpladeloft, reoler fyldt med service i form af tallerkner, kopper, glas, serveringsfade, termokander, lysestager, sovseskåle, brødbakker m.v. 

Entre i forbindelse med hovedindgangen indeholder gulvtæppe, malet væv på vægge, gipsloft, receptionsdisk i træ, reol med vinglas, glaskaffekander og termokander. Fra entreen er der adgang til 1. salen.

Krostue med gulvtæppe, træpaneler et stykke op ad væggene og resten af væggene er malede betonvægge. Synlige bjælker, billardbord, dartskive, bardisk, borde og stole. Lejede spilleautomater. Diverse ølglas og vandglas, køleskab, kasseapparat, dankortautomat, TV af mærket Samsung, Digital Duke boks (kan være lejet). Entre med gulvtæppe, træpaneler på vægge og trælofter. Fra entreen er der også opgang til 1. sal. Mellemgang med klinker på gulv og træpaneler/strukturmaling på vægge. Dametoilet med to toiletbåse, klinker på gulv, fliser på vægge, gipspladeloft og håndvask. Herretoilet med klinker på gulv, fliser på vægge, gipspladeloft, pissoir, håndvask og toiletbås. Kontor med trægulv, gipsvægge, træloft, lav loftshøjde, diverse reoler samt Printer. Køkken med stålbordplade, ovn af mrk.Ready Line Knox, 2 stk. gaskomfur af mrk. Fagore, industriemhætte, frituregryde af mrk. Mareno, diverse gryder, potter, pander, tallerkner, service, røremaskine af mrk.Vario Mixer Bjørn, klinker på gulv, fliser på vægg og gipspladeloft. Mellemgang kaldet tjenergangen med linoleum på gulv, fliser på vægge, gipspladeloft, stor kaffemaskine af mrk. Bravilore Bonomat, Royal Beer Køleskab af mrk. Vibocold, ældre køleskab af mrk. Knau, bordplade, diverse hylder med kopper, vandkander og bestik. 

1. salen indeholder repos med trægulv, træloft og tapet på vægge. Fordelingsgang med gulvtæppe, træloft, tapet på vægge. 5 udlejningsværelser med parketgulv eller gulvtæppe, træloft, tapet væggene, dobbeltseng eller enkeltsenge samt sengeborde. Håndvask på de fleste værelser. Toilet og bad til værelserne er fælles og findespå gangen. Pulterrum med linoleum på gulv, tapet på vægge, vaskemaskine af mrk. Elvita Family, bord med håndvask, tørretumbler af mrk. Zanussi, 2 stk. TV af mrk. Samsung. WC med linoleum på gulv, træ på vægge, træloft, WC og håndvask. Baderum med linoleum på gulv, WC, håndvask og bruser. Loftsrum anvendes til opbevaring. 

Privat lejlighed indeholder fordelingsgang, soveværelse med parketgulv, tapet på vægge og gipsloft. Værelse med parketgulv, tapet på vægge og træloft. Badeværelse med bruser, linoleum på vægge, håndvask i et skabsarrangement samt WC. Stue med gulvtæppe, træloft og malet væv på vægge. Køkken med trægulv, Køkkenelementer med hvide fronter og stålgreb, laminatbordplade, savsmuldstapet på vægge, gipspladeloft, køleskab af mrk. Blomberg, Bosch komfur med ovn og keramisk kogeplade, emhætte af mrk. Blomberg, opvaskemaskine af mrk.Blomberg, 2 stk. mini/mikroovne af mrk. Electrolux og Vasko.

Fra stuen er der på sydsiden af huset udgang til en terrasse.

Tilbygningen med samlet erhvervsareal på 288 m2 indrettet med grovkøkken med fliser på vægge, betonloft, malede murstensvægge, stålbordeplade med håndvask, reoler, 2 store kølerum, opbevaringsrum, garage, øl og sodavandsdepotrum. 

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Ejendommen er tilsluttet afløb til offentligt kloaksystem.
Ejendommen er tilsluttet privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for, at der kan være uoverensstemmelse mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold.

Tvangsauktionskøber opfordres til straks at foretage relevant aflæsning af forbrugsmålere og foretage indberetning til de relevante forsyningsselskaber vedr. el, vand og evt. gas og fjernvarme.

For yderligere oplysninger om ejendommen henvises til www.dingeo.dk og www.weblager.dk under den kommune, som ejendommen er beliggende i.

Besigtigelse foretaget den 15.08.2023 af advokat Malene Krogsgaard.

 Hent salgsopstilling eller kontakt Kirsten Randbæk Flyger for yderligere oplysninger tel. 46929210.