Find medarbejder
Find medarbejder

Webinar: Faldgruberne indenfor personalejuraen

Ann_Bruun_Birk3.jpg
Advokat Ann Bruun Birk inviterer til webinar om faldgruberne indenfor personalejuraen.
19-10-2020

Hvis du arbejder med personalejura, ansættelsesret, personalesager, HR osv., er du måske ikke 100 % klar over, hvor det især kan gå galt. Fejl kan nemlig have store omkostninger på både det økonomiske og det menneskelige plan.

Det har advokat Ann Bruun Birk set alt for mange gange, når hun rådgiver virksomheder, offentlige myndigheder og selvejende institutioner i personalesager - både før og efter det går galt. 

- Det er absolut bedst for alle parter, at man får styr på detaljerne på forhånd. Det er ofte små elementer, som koster arbejdsgiveren relativt lidt i forhold til de udgifter, som fejl i håndteringen af en personalesag kan betyde i sidste ende, fortæller advokat Ann Bruun Birk.

I sit arbejde for at rådgive arbejdsgivere handler det derfor ofte for advokat Ann Bruun Birk om at være på forkant med faldgruberne. Alt for ofte er det desværre dér, hvor arbejdsgiveren fejler.

Derfor inviterer advokat Ann Bruun Birk til gratis webinar, hvor hun tager fat i faldgruberne indenfor personalejuraen. Her vil hun italesætte de områder, hvor hun oplever de største fejl - og selvfølgelig også give konkrete svar på, hvordan man undgår fejlene.

Det foregår d. 28. oktober kl. 10.00 - 11.00.

Så vil du have specialistens konkrete og håndgribelige råd til at undgå faldgruberne, når du arbejder med personalesager, skal du afsætte en times tid til webinaret her>>>  

Advokat Ann Bruun Birk rådgiver virksomheder, offentlige myndigheder og selvejende institutioner om personalesager

Advokat Ann Bruun Birk rådgiver virksomheder, offentlige myndigheder og selvejende institutioner om håndtering af personalesager.


Er du gået glip af vores øvrige nyheder? Fortvivl ej, du finder dem allesammen her>>>