Find medarbejder
Find medarbejder

Vingaardshus bistår KONXION i virksomhedsoverdragelse

MogA.jpg
KONXION er blevet solgt til Søgemedier med juridisk rådgivning fra Vingaardshus.
  • MogA.jpg
  • Tim_Rosenkrantz_(2).jpg
30-04-2019

Det nordjyske reklamebureau – eller Modern Marketing Agency, som de selv kalder sig – KONXION er blevet solgt til mediehuset Søgemedier A/S. Advokat Tim Rosenkrantz Buur har været med gennem hele forløbet på KONXIONs side for at sikre den bedst mulige virksomhedsoverdragelse for parterne. 

Gennem længere forhandlinger er der blevet arbejdet frem mod en optimale løsning, og den er nu fundet, og virksomhedsoverdragelsen er blevet endeligt gennemført. Dermed er KONXION nu en del af Søgemedier A/S. 

Advokat Tim Rosenkrantz Buur har som nævnt bistået KONXION gennem hele processen, og tidligere adm. direktør for KONXION, Thomas Thomsen udtaler;
- Vi er enormt glade for at vi nåede i mål med salget af KONXION. Det har været en intensiv proces, hvor tingene er gået stærkere end man næsten tør håbe på. Vi har været i ualmindelige gode hænder med Vingaardshus og ikke mindst den rådgivning vi har fået undervejs af Tim. Igennem hele forløbet har Vingaardshus givet os den fornødne tryghed og sikret fremdrift og overblik, således vi har været så godt rustet som muligt til at træffe de rigtige valg. Tim har været helt tæt på forhandlingerne på alle tider af døgnet, når vi har haft brug for det, og med kyndig hånd er vi blevet ført sikkert i mål. Tim har udvist stor empati og forståelse for de stadier, vi som sælger går igennem i sådan en proces, og vi vil til hver en tid fremhæve Tim og hele teamet hos Vingaardshus.

Brug for mere information om virksomhedsoverdragelse?

Kontakt advokat Tim Rosenkrantz Buur hvis du gerne vil høre mere om sagen eller selv står og har brug for juridisk rådgivning i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse. Kontakt ham på tlf. 27 26 92 23 eller på trb@vingaardshus.dk


Er du gået glip af vores øvrige nyheder? Fortvivl ej, du finder dem allesammen her