Find medarbejder
Find medarbejder

Vingaardshus bistår Duelco A/S med salg til Addtech Nordic AB

Peter_Lau_Lauritzen.gif
Advokat Peter Lau Lauritzen
  • Peter_Lau_Lauritzen.gif
  • Peter_Frank_Hansen.gif
05-07-2018

Hvilke muligheder er der for virksomhedsoverdragelse? Hvad skal man særligt være opmærksom på? Omfanget og indholdet af sælgergarantier?

Det er blot en brøkdel af de juridiske spørgsmål, som Advokatfirmaet Vingaardshus har leveret svar på gennem hele virksomhedsoverdragelsesprocessen for Duelco A/S

Due diligence og juridisk bistand

Den nordjyske virksomhed Duelco A/S har netop indgået en aftale med det børsnoterede svenske selskab Addtech om overdragelse af samtlige aktier i Duelco A/S. Advokatfirmaet Vingaardshus har bistået Duelco med due diligence og juridisk bistand gennem hele virksomhedsoverdragelsesprocessen. 

Duelco A/S har i mere end 30 år leveret el– og automationsudstyr indenfor installation, industri, energiforsyning, vindkraft og jernbane på det danske og europæiske marked. 

Flere års samarbejde giver godt kendskab

Hos Advokatfirmaet Vingaardshus har advokaterne Peter Lau Lauritzen og Peter Frank Hansen leveret den juridiske vejledning og bistand til Duelco A/S i forbindelse med den samlede transaktion. 

- Vi har arbejdet sammen med Duelco i en årrække nu, så vi har på forhånd haft et godt kendskab til den ene part i virksomhedsoverdragelsen. Vi er altid glade for at vejlede og bistå med juridisk ekspertise, når der er tale om virsomhedsoverdragelse, udtaler Peter Frank Hansen om processen og samarbejdet med Duelco. 

Vil du vide mere om overdragelse af virksomheder, er du meget velkommen til at kontakte Peter Lau Lauritzen (tlf. 40 34 93 59) eller Peter Frank Hansen (tlf. 30 92 68 30). 

 


Er du gået glip af vores øvrige nyheder? Fortvivl ej, du finder dem allesammen her