Find medarbejder
Find medarbejder

Flere nye medarbejdere hos Vingaardshus

AMI_og_JTR.jpg
Byd velkommen til ny advokat og advokatfuldmægtig pr. 1. september 2019.
02-09-2019

Kalenderen siger september 2019. Her starter en ny og en gammel kending hos Advokatfirmaet Vingaardshus - henholdsvis en advokat og en advokatfuldmægtig. Find deres kontaktoplysninger nederst. 

Gammel kending bliver advokatfuldmægtig i entrepriseafdelingen

Julia Trier Ringsmose er den gamle kending i huset, der har skiftet titlen som stud. jur. ud med advokatfuldmægtig. Hun har hidtil været tilknyttet entrepriseafdelingen, og det fortsætter hun naturligvis med at være.

- Jeg glæder mig til at komme rigtig i gang. Som stud. jur. har jeg fået lov til at snuse lidt til advokatjobbet, men nu får jeg meget mere ansvar og skal i gang med at sagsbehandle på et helt andet plan, fortæller advokatfuldmægtig Julia Trier Ringsmose.

Advokat til erhvervsafdelingen vender hjem til Aalborg

Advokat Anders Mikkelsen vender snuden hjem mod Aalborg efter at have fået sin beskikkelse som advokat, og her bliver det hos Advokatfirmaet Vingaardshus, han fortsætter.

- Jeg arbejder med erhvervsret, og Vingaardshus er et markant advokathus i det nordjyske erhvervsliv. Erhvervsafdelingen vokser, og der er store ambitioner, så det var ikke svært at flytte tilbage til Aalborg, hvor jeg oprindeligt kommer fra. Jeg ser frem til at tage hul på arbejdet og sagerne, og jeg er allerede blevet taget godt imod af mine mange nye kollegaer, fortæller advokat Anders Mikkelsen om sit valg af Vingaardshus. 

Mange nye medarbejdere i 2019

- Vi oplever en stor tilgang af medarbejdere lige for tiden. Faktisk så stor, at det rent fysisk er et større puslespil at finde pladser til alle, fortæller advokat og indehaver Peter Lau Lauritzen.

- Men det er lykkedes at finde en plads til alle, så det giver bedst mulig mening i forhold til de forskellige teams, som alle er en del af og arbejder sammen i. Og vi kan godt finde plads til flere, hvis der bliver behov for det, slutter Peter Lau Lauritzen. 

Kontakt de nye medarbejdere

Advokat Anders Mikkelsen
Tlf. 4692 9245
Mobil 53 53 99 00
E-mail ami@vingaardshus.dk  
Læs mere om Anders' specialer her >>>

Advokatfuldmægtig Julia Trier Ringsmose
Tlf. 4692 9266
Mobil 50 45 53 38
E-mail jtr@vingaardshus.dk
Læs mere om Julias specialer her >>>  


Er du gået glip af vores øvrige nyheder? Fortvivl ej, du finder dem allesammen her >>>