Find medarbejder
Find medarbejder

Få styr på behandlingen af persondata i HR indsatsen

Persondata.jpg
Få styr på behandlingen af persondata i HR afdelingen.
  • Persondata.jpg
  • Seminar-(1).jpg
29-04-2019

Mangler du indspark til at tiltrække de rigtige medarbejdere - og samtidig gøre det korrekt i forhold til Persondataforordningen?

Advokat Ann Bruun Birk har i samarbejde med Annette Omøe fra HR Caseforum holdt en række morgenmøder - det sidste mangler i skrivende stund at blive afholdt. Her handler det om at få input til at optimere hele HR indsatsen, mens der navigeres korrekt rundt i behandlingen af persondata. Læs mere om morgenmøderne her

Her fortæller en af deltagerne - personalekonsulent Tine Ejstrup Paulsen fra Ledelsessekretariatet i Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen i Aalborg Kommune - hvordan hun og en kollega allerede fra første morgenmøde (med fokus på tiden før ansættelsen) fik konkrete og brugbare tips til HR indsatsen, som de tog med hjem til de øvrige kollegaer. På den måde har hele organisationen fået gavn og værdi af morgenmødet. 

Kan du også bruge konkrete værktøjer og input til at komme vejen rundt om HR paletten, og vil du også gerne optimere det i forhold til behandligen af persondataordningen? Læs meget mere om morgenmøderne her

Personalekonsulent Tine Ejstrup Paulsen fortæller videre om, hvordan hele organisationen vil få værdi af at deltage i det andet morgenmøde, hvor fokus var på optimering af HR og persondata under ansættelsen.


Er du gået glip af vores øvrige nyheder? Fortvivl ej, du finder dem allesammen her