Find medarbejder
Find medarbejder

Erhvervsafdelingen hos Vingaardshus vokser

Lok2_-_Allan_Hoejbak.jpg
Advokat (H) Allan Højbak tiltræder i Vingaardshus' erhvervsafdeling pr. 1. august.
05-08-2019

Der er tale om rutinerede kræfter, når advokat (H) Allan Højbak træder ind ad døren til Advokatfirmaet Vingaardshus. Han er pr. 1. august tiltrådt som både advokat og partner, og han bringer mange års erfaring og ekspertise med sig til den voksende erhvervsafdeling i Vingaardshus.

”Vi er rigtig glade for at have fået Allan med på holdet”, fortæller advokat (H) og indehaver Peter Lau Lauritzen. ”Han er en vellidt advokat i det nordjyske erhvervsliv, så med ham på holdet kan vi tilbyde en endnu stærkere rådgivning til virksomhederne”.

Advokat (H) Allan Højbaks primære arbejdsområde er rådgivning af erhvervsvirksomheder med alt, hvad der vedrører erhvervs- og selskabsret. Det drejer sig blandt andet om rådgivning indenfor virksomhedsoverdragelser, generationsskifte, bestyrelsesarbejde samt værdiskabende, forretningsmæssig sparring med ejere og ledelse, men han har også stor erfaring med voldgifts- og retssager.

”Jeg ser frem til at være en del af Vingaardshus”, fortæller Allan Højbak. ”Erhvervsafdelingen har travlt, og det går fremad for det nordjyske erhvervsliv. Vingaardshus er en spændende og aktiv spiller med mange stærke specialister over hele linjen, og jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring, så virksomhederne i Nordjylland kan fortsætte med at få den gode rådgivning.”

Advokat (H) Allan Højbak kan kontaktes på:
Tlf. 4692 9272
Mobil 4016 2072
E-mail aho@vingaardshus.dk  

Eller læs mere om ham her.


Er du gået glip af vores øvrige nyheder? Fortvivl ej, du finder dem allesammen her