Find medarbejder
Find medarbejder

3 skarpe profiler på 2 måneder

Christian_Hostrup.jpg
Advokat (H) Christian Hostrup
  • Christian_Hostrup.jpg
  • Linda_Giessing.jpg
  • Maria_Toft_Calundan.jpg
03-06-2019

Der er efterhånden trængsel på kontoret i Vingårdsgade hos Advokatfirmaet Vingaardshus, hvor der er blevet sagt velkommen til tre nye ansigter siden 1. april. Senest er erhvervsafdelingen blevet en advokat rigere.

Afdelingen for privatret med skilsmisser, arv mm. er blevet styrket med advokat (L) Linda Giessing. Entrepriseafdelingen har sagt goddag til en erfaren advokatfuldmægtig – nemlig Maria Toft Calundan. Og senest har erhvervsafdelingen fået tilgang af advokat (H) Christian Norup Hostrup, der med speciale i selskabsret og retssager giver et boost til den i forvejen stærke erhvervsafdeling hos Vingaardshus. 

- Det er en enestående mulighed for mig at blive en del af så stort et erhvervsteam, fortæller Christian Hostrup om de nye omgivelser i Vingårdsgade.

- Vingaardshus har et i forvejen stærkt team med mange forskellige specialister, og det er virkelig en fordel – ikke kun for os internt med mulighed for altid at finde en sparringspartner i juraens krydsfelter, men også for klienterne, da der altid er en specialist at finde - ligegyldigt hvilken type sag eller område. Det glæder jeg mig til at være en del af, fortsætter Christian Hostrup. 

Hos Vingaardshus glæder man sig også over tilgangen af de nye medarbejdere, som tilføjer flere kompetencer til advokatfirmaet, der er et af Jyllands største.

- Christian er en erfaren advokat, som vi er sikker på, passer godt ind i vores erhvervsteam. Han skal være med til fortsat at udvikle og fastholde det høje niveau, som Vingaardshus er kendt for som leverandør af juridiske løsninger til det nordjyske erhvervsliv. Og både Linda Giessing i privatafdelingen og Maria Toft Calundan i entrepriseafdelingen har allerede nået at vise deres værd inden for deres respektive felter, så det ser rigtig godt ud på alle områder, siger advokat og indehaver Peter Lau Lauritzen.     

Du kan altid kontakte vores nye medarbejdere:

Christian Hostrup – tlf. 46 92 92 40 eller 30 21 40 40 – mail cnh@vingaardshus.dk
Linda Giessing - tlf. 46 92 92 43 eller 91 54 44 44 – mail lg@vingaardshus.dk
Maria Toft Calundan - tlf. 46 92 92 87 eller 60 29 60 87 – mail mtc@vingaardshus.dk


Er du gået glip af vores øvrige nyheder? Fortvivl ej, du finder dem allesammen her