Find medarbejder
Find medarbejder
Tim Rosenkrantz Buur

Beskrivelse

Jeg beskæftiger mig med generel erhvervsret, hvor mine primære kompetencer er køb og salg af virksomheder, transaktioner med fast ejendom, selskabsret, kontrakter samt rekonstruktion og insolvensret. Jeg er udvalgt til Gældsstyrelsens advokatpanel i Aalborg og Hjørring retskredse. Derudover beskæftiger jeg mig også med retssager og voldgiftssager.

Til daglig arbejder jeg i Vingaardshus i Aalborg. Men en del af mine klienter er virksomheder udenfor Nordjylland, så jeg rejser gerne for at mødes med mine klienter dér, hvor de har brug for mig.

Mange af mine klienter driver virksomheder globalt og kommunikerer derfor på engelsk, både internt og eksternt. Derfor er det en fordel for mig – og for mine klienter - at jeg både taler og skriver juridisk engelsk flydende, og at jeg har et indgående kendskab til internationale kontrakter og problemstillinger. Derudover har jeg et betydeligt internationalt netværk af advokater, som jeg løbende samarbejder med, når mine danske klienter har behov for viden om speciallovgivning i andre lande.

Min tilgang til advokatgerningen er et kompromisløst fokus på klientens behov. Og så mener jeg, at jeg som advokat skal være så tilgængelig som mulig for mine klienter. Derfor kan jeg også altid kontaktes uden for kontorets normale åbningstid på mail eller mobiltelefon.