Find medarbejder
Find medarbejder
Peter Lau Lauritzen

Beskrivelse

Jeg arbejder hovedsagelig med erhvervsret for små og mellemstore virksomheder, hvor jeg rådgiver om udfærdigelse og forhandling af kontrakter, håndtering af reklamationssager, medarbejderforhold, udarbejdelse af salgs- og leveringsbetingelser, produktansvar, selskabsretlige dokumenter og meget andet. Min rådgivning dækker også virksomhedens internationale kontraktforhold og uenigheder.

Jeg kan godt lide at arbejde strategisk med en virksomhed, ikke bare om specifikke problemer, men generelt. Derfor får jeg typisk et stort indblik i hele virksomheden – i dens bærende dynamik og stærke sider, men også i dens svage punkter og dens uudnyttede potentiale.

Som medlem af bestyrelsen i en række virksomheder har jeg opnået stor indsigt i mange brancheforhold. Denne indsigt og mit store netværk kommer forhåbentlig mine klienter til gode.

Jeg beskæftiger mig endvidere med køb og salg af fast ejendom. Jeg fører også en del retssager og voldgiftssager, og fungerer indimellem som valgt voldgiftsdommer i erhvervssager.

Jeg sætter en ære i at yde en forretningsorienteret og resultatskabende rådgivning. Jeg ved, at det ofte haster med at få svar og løsningsforslag på juridiske problemstillinger. Og jeg ved, at det kan være svært at være tålmodig, når man har et problem. Derfor prøver jeg at arbejde med en sag så hurtigt som muligt – og derfor er jeg også altid tilgængelig for mine klienter på mobiltelefon eller mail.

Peter Lau Lauritzen

Indehaver, Advokat (H)

Telefon: 4692 9241
Mobil: 4034 9359

www.linkedin.com/in/peter-lau-lauritzen-79992549?authType=NAME_SEARCH&authToken=Ov28&locale=da_DK&trk=tyah&trkInfo=clickedVertical%3Amynetwork%2CclickedEntityId%3A172491813%2CauthType%3ANAME_SEARCH%2Cidx%3A1-1-1%2CtarId%3A1453284093075%2Ctas%3Apet

Vingårdsgade 22
9000 Aalborg

Hent VCard