Find medarbejder
Find medarbejder
Monika Hauerslev

Beskrivelse

Jeg er primært beskæftiget med områderne udbud, entreprise og fast ejendom. Derudover er jeg tilknyttet inkasso. 

Som rådgiver lægger jeg vægt på at yde kompetent rådgivning, skabe gennemsigtige sagsforløb og sikre, at mine klienter oplever, at deres interesser varetages forsvarligt gennem hele forløbet.

Min indsigt på bygge- og anlægsområdet kommer af mine erfaringer som jurist ved stor offentlig bygherre, hvor jeg har varetaget udarbejdelse af udbudsmateriale og konkurrenceudsættelse af såvel teknisk rådgivning som entrepriser. De senere år har jeg derfor udelukkende beskæftiget mig med byggeriets forhold og haft et tæt samarbejde med projektledere, tekniske rådgivere, entreprenører og andre af byggeriets interessenter. 

Et sagsforløb kan være præget af dilemmaer og svære beslutninger, som indebærer forskellige forretningsmæssige risici. Her er det vigtigt for mig at sikre, at klienten er velinformeret, og ikke mindst klædt juridisk på til at disponere hensigtsmæssigt i forhold til sine interesser. 

Tid er ofte afgørende, og derfor prioriterer jeg i høj grad at være tilgængelig og fleksibel, når behovet for rådgivning opstår. 

Monika Hauerslev

Advokatfuldmægtig

Telefon: 46929236
Mobil: 61796666

Vingårdsgade 22
9000 Aalborg

Hent VCard