Find medarbejder
Find medarbejder
Malene Krogsgaard

Beskrivelse

Jeg arbejder med tre primære områder: strafferet, inkasso og insolvens.

Jeg er leder af inkassoafdelingen hos Vingaardshus. I vores inkassoafdeling bestræber vi os på at være en seriøs, kvalitetsbevidst og effektiv inkassopartner. Vi ved, at der altid vil være dårlige betalere i en kundekreds. Så vi arbejder ud fra filosofien om, at du som kreditor har ret til dine penge.

Herudover arbejder jeg med konkurser og tvangsopløsningssager, hvor jeg er en af de faste medhjælpere ved Skifteretten i Aalborg. Jeg er også udvalgt til Gældsstyrelsens advokatpanel i Aalborg og Hjørring retskredse.

Desuden behandler jeg tvangsauktionssager for kreditforeninger og banker.

Jeg arbejder derudover med straffesager – både som beneficeret forsvarsadvokat for anklagede og som beskikket bistandsadvokat for forurettede. I alle sager er det min opgave at rådgive og vejlede min klient klart igennem sagen. Det er min erfaring, at det er en vanskelig situation at være både anklaget og forurettet, og her er det en stor hjælp at få præcis og gennemskuelig rådgivning til at komme bedst muligt igennem sagen. 

Det handler for mig om at kommunikere i øjenhøjde med mine klienter – lige gyldigt hvilken type sag. På den måde opnår vi det bedste resultat.  

Hverv
Beneficeret forsvarsadvokat ved Retten i Aalborg og ved Vestre Landsret
Medhjælper ved Skifteretten i Aalborg
Medlem af Gældsstyrelsens advokatpanel i Aalborg og Hjørring retskredse