Find medarbejder
Find medarbejder
Malene Krogsgaard

Beskrivelse

Jeg er leder af inkassoafdelingen hos Vingaardshus. I vores inkassoafdeling bestræber vi os på at være en seriøs, kvalitetsbevidst og effektiv inkassopartner. Vi ved, at der altid vil være dårlige betalere i en kundekreds. Så vi arbejder ud fra filosofien om, at du som kreditor har ret til dine penge.

Vi kan håndtere alle inkassoporteføljer – uanset om din portefølje er lille eller stor. Vi har ingen standardprodukter, som virksomhedens inkassoportefølje skal passe ind i. Vi designer vores inkassoløsninger til hver enkelt virksomhed, så de passer præcis til virksomhedens individuelle behov og forventninger. Vi mener, at alle virksomheder og alle inkassoporteføljer er forskellige – og derfor ønsker vi at tilbyde et inkassoprodukt, som er skræddersyet til netop din virksomhed.

Når din virksomhed bliver klient hos os, aftaler vi et individuelt sagsforløb med dig. Herefter får du en fast sagsbehandler, som følger inkassosagen fra start til slut. Og vi registrerer virksomhedens kunder i RKI ved manglende betaling.

Vi sætter en ære i at levere branchens bedste inkassoydelser til en konkurrencedygtig pris. Vores inkassohjælp er altså ikke bare et standardprodukt. Vi har både en rimelig pris og en høj service – og specialiseret advokatviden. Så i modsætning til de almindelige inkassobureauer, får du både inkassohjælp og jura for samme pris hos os.

Herudover arbejder jeg med konkurser og tvangsopløsningssager, hvor jeg er en af de faste medhjælpere ved Skifteretten i Aalborg. Jeg er også udvalgt til Gældsstyrelsens advokatpanel i Aalborg og Hjørring retskredse.

Desuden behandler jeg tvangsauktionssager for kreditforeninger og banker.

Hverv
Beneficeret forsvarsadvokat ved Retten i Aalborg og ved Vestre Landsret