Find medarbejder
Find medarbejder
Linda Giessing

Beskrivelse

Jeg er uddannet erhvervsjurist i 2002, jurist i 2005, og fik min advokatbeskikkelse i 2008. Siden da har jeg arbejdet som advokat i det nordjyske.

Jeg arbejder med alt inden for familie- og arveretten - det være sig skilsmisse/separation, herunder bodelingsaftaler, ægtefælleskifter, sager om forældremyndighed, bopæl og samvær, samt sager om tvangsanbringelse af børn og unge.

At rådgive inden for familie- og arveretten er langt fra kun sager, hvor parterne er uenige. Familieret er for mig også rådgivning om testamenter, ægtepagter og samejeoverenskomster. Dødsbobehandling er ligeledes en del af mine arbejdsopgaver, og jeg er medlem af mærkningsordningen Trygt Boskifte.

Min rådgivning er nærværende, og det er essentielt for mig og mine klienter, at rådgivningen ydes på en ordentlig og forståelig måde. 

Jeg kombinerer min erhvervsjuridiske baggrund med rådgivning om testamenter, når en virksomhedsejer har behov for at sikre, at virksomheden drives videre efter dødsfald. ”Virksomhedstestamenter” kan være særligt komplicerede, og her drager jeg fordel af min erhvervsjuridiske baggrund, hvor særligt selskabsret var i fokus.

Jeg beskæftiger mig tillige med straffesager som valgt forsvarsadvokat.

Udover familieretten beskæftiger jeg mig også med generel rådgivning om køb og salg af fast ejendom og rådgivning om ejerforeningsforhold, udarbejdelse af vedtægter samt førelse af retssager om mangler ved fast ejendom.