Find medarbejder
Find medarbejder
Laurits Toft

Beskrivelse

Jeg arbejder primært som erhvervsadvokat – særligt med insolvensret, selskabsret, bank- og finansieringsret, konkurs og rekonstruktion, generationsskifte samt køb og salg af virksomheder.

Desuden rådgiver jeg om ejeraftaler, så virksomheden er sikret, hvis nogle af ejerne bliver uenige, fx om virksomhedens strategi og mål.

Jeg har igennem mange år arbejdet med generationsskifte for små og mellemstore virksomheder.

Det er ofte vigtigt at planlægge et generationsskifte eller et salg af virksomheden i god tid, således at jura, økonomi og skat går op i en højere enhed. Et generationsskifte kan sagtens ske som en løbende proces over flere år - især hvis man vil sikre, at der ikke betales unødige skatter.

Som kurator igennem mange år har jeg også oparbejdet en betydelig ekspertise inden for behandling af konkursboer og med rekonstruktion og omstrukturering af virksomheder. Jeg er udvalgt til Gældsstyrelsens advokatpanel i Aalborg retskreds.

Jeg underviser andre advokater og revisorer i behandling af konkursboer.

Jeg er medlem af flere bestyrelser for virksomheder og for fonde, og min erfaring fra bestyrelsesarbejdet bruger jeg naturligvis ved rådgivning af mine klienter.

Jeg sætter en ære i at kombinere min juridiske rådgivning med en økonomisk, skattemæssig og kommerciel forståelse, således at min rådgivning giver værdi for mine klienter.