Find medarbejder
Find medarbejder
Lasse Schwartz Jørgensen

Beskrivelse

Jeg beskæftiger mig primært med generel erhvervsret, hvor mit særlige fokus er rådgivning af startup-virksomheder, samt salg og køb af virksomheder.

Jeg behandler ligeledes problemstillinger, der relaterer sig til sportsret, hvor jeg repræsenterer spillere og klubber inden for en lang række problemstillinger.

Jeg tilbyder en tilpasset rådgivning, hvor jeg har fokus på mine klienters behov, hvorved jeg kan yde en præcis og tilpasset rådgivning, der giver den størst mulige værdi for klienten.

Evnen til at stille de rigtige spørgsmål, og efterfølgende behandle informationerne på den mest effektive måde, er kompetencer, jeg værner om. Jeg har stor interesse for sportsret, hvor jeg rådgiver inden for en bred vifte af områder; lige fra kontraktforhandling til mere generelle problemstilliner, der relaterer sig til sportens verden.

Min rådgivning bygger på et højt fagligt niveau, hvor jeg fra min egen karriere som professionel fodboldspiller i både Danmark og udlandet har tilegnet mig en vigtig viden og indsigt, som jeg med fordel anvender i min rådgivning.

Det er vigtigt for mig, at jeg altid er tilgængelig for mine klienter og får ekspederet sagerne, og derved undgå en unødvendig lang sagsbehandling. I min rolle som rådgiver, mener jeg, at jeg altid skal være tilgængelig, og derfor kan jeg også uden for kontorets normale åbningstid kontaktes på telefon eller mail.