Find medarbejder
Find medarbejder
Jane Kjær Klausen

Beskrivelse

Jeg arbejder primært med ansættelsesret, som jeg har specialiseret mig i igennem mange år. Min ekspertise inden for ansættelsesretten har blandt andet medført, at jeg har undervist i netop ansættelsesret som ekstern lektor ved Aarhus Universitet, ligesom jeg ofte har undervist andre advokater og jurister i diverse ansættelsesretlige emner og er blevet kontaktet af journalister for at udtale mig om et ansættelsesretligt emne. 

Inden for de senere år har jeg opnået stor erfaring med og har rådgivet mange klienter om whistleblowerordninger. Her kommer min mangeårige erfaring med ligebehandling, sexchikane og forskelsbehandling til stor gavn. 

Jeg har erfaring med at rådgive danske såvel som internationale klienter og har ført mange retssager, hvilket også har medført, at jeg er censor for Advokatsamfundet, når kommende advokater skal bestå retssagsprøven. 

Det er vigtigt for mig, at mine klienter oplever mig som engageret og imødekommende, og et godt forhold til mine klienter er en stor motivationsfaktor i mit daglige arbejde som advokat. 

Hverv

Tidligere ekstern lektor ved Aarhus Universitet
Censor for Advokatsamfundet
Medlem af – og underviser i – Foreningen Ansættelsesadvokater
Medlem af – og underviser i – Det Nordjyske HR og Jura Sparringsnetværk
Bestyrelsesmedlem i diverse fonde og foreninger