Find medarbejder
Find medarbejder
Henrik Søndergaard

Beskrivelse

Jeg arbejder fortrinsvis med entrepriseret og byggebranchens retsforhold, herunder udbudsret.

Som advokat for en lang række entreprenørfirmaer, håndværkere, bygherrer, almene boligselskaber og tekniske rådgivere er det vigtigt for mig ikke kun at have et indgående kendskab til byggebranchens standardvilkår AB 92, ABT 93, ABR og de andre aftaler og klausuler som benyttes i branchen, samt udbudsregler og byggelovgivningen. Jeg sætter en ære i også at have indgående kendskab til byggebranchens aktører, byggetekniske begreber, organisationsformer og personer i byggeriet.

Gennem mine mange år som én af de mest benyttede juridiske rådgivere i den nordjyske byggebranche har jeg oparbejdet et betydeligt kendskab til og netværk indenfor den byggebranche, hvor mine klienter driver deres virksomheder og tjener deres penge.

Kun derved kan jeg yde den optimale rådgivning indenfor indgåelse af entreprisekontrakter og andre kontrakter indenfor byggeriet, førelse af rets, - og voldgiftssager, ejendomsprojekter o.l.

Derudover rådgiver jeg om generel erhvervsret, med fokus på iværksættervirksomheder.

Gennem mere end 10 år har jeg rådgivet og undervist en lang række iværksættervirksomheder om alt fra valg af selskabsform, kontrakter, sikring af immaterielle rettigheder og beskyttelse af erhvervshemmeligheder.

Uanset hvem mine klienter er, er det vigtigt for mig, at de oplever mig som en engageret og tilgængelig advokat, som yder en højt kvalificeret og værdiskabende rådgivning.

Hverv
Medlem af Byggesocietetet Aalborg.
Medlem af Byggesocietetets netværksgruppe BS 5.
Fast underviser på Aalborg Kommunes iværksætteruddannelse.
Flere bestyrelsesposter.