Find medarbejder
Find medarbejder
Christian Norup Hostrup

Beskrivelse

Jeg arbejder som erhvervsadvokat og primært med selskabsret, forsikrings- og erstatningsret samt retssagsførelse og rådgivning af små og mellemstore virksomheder vedrørende kommercielle forhold.

Ét af mine specialeområder er rådgivning om og udarbejdelse af kommercielle kontrakter. Det inkluderer samarbejdsaftaler, leverandøraftaler, udviklingsaftaler, franchiseaftaler osv.

Jeg har også specialiseret mig inden for selskabsret og rådgiver om alt fra etablering og valg af rette struktur til omstrukturering, overdragelse og likvidation af selskaber samt køb og salg af virksomheder og rådgiver på alle stadier af processen i en virksomhedsoverdragelse.

Et andet specialeområde er forsikrings- og erstatningsret, hvor jeg har repræsenteret danske og internationale forsikringsselskaber i sager om primært professionelt ansvar og ledelsesansvar. Alt i alt har jeg opbygget en betydelig erfaring i rådgivning om og førelse af sager omkring advokatansvar, revisoransvar, ejendomsmægleransvar, bygningssagkyndiges ansvar samt ledelsesansvar og produktansvar. 

Sidst men ikke mindst fører jeg løbende en række større rets- og voldgiftssager vedrørende forskellige kommercielle tvister.

Jeg har gennem en årrække været tilknyttet Aalborg Universitet som ekstern lektor og undervist på jurastudiet i en række erhvervsretlige emner.

Som erhvervsadvokat er jeg meget opmærksom på, at min rådgivning skal være værdiskabende for mine klienter, og det er væsentligt for mig, at mine klienter altid skal kunne komme i kontakt med mig. Derfor kan jeg altid – også uden for kontorets normale åbningstid – kontaktes på mail eller mobiltelefon.