Find medarbejder
Find medarbejder
Ann Bruun Birk

Beskrivelse

Ansættelsesret og personalejura er mit særlige felt. Som advokat inden for ansættelsesret er det væsentligt at forstå de problemer og forhold, der findes rundt om på arbejdspladserne. Derfor er jeg meget bevidst om, at jeg ikke kun skal se på problemstillingerne ud fra en juridisk synsvinkel, men også ud fra hverdagens praktiske synsvinkel.

Jeg hjælper når der opstår konflikter på arbejdspladsen, også når det er nødvendigt at opsige eller bortvise en medarbejder. Det er ikke alene inden for den private sektor, at jeg beskæftiger mig med ansættelsesret, men også  med den offentlige sektors udfordringer indenfor personalejuraen.

Jeg afholder ofte kurser for arbejdsgivere inden for de forskellige grene af ansættelsesretten og har undervist i ansættelsesret som ekstern lektor ved Aalborg Universitet.

Foruden ansættelsesret har jeg specialiseret mig i persondata, herunder persondatarettens betydning for personaleadministration.

Persondataret er et område, hvor der p.t. sker betydelige ændringer, og det medfører store udfordringer på de forskellige arbejdspladser. Jeg hjælper virksomheder og offentlige myndigheder med at skabe et oveblik og komme på forkant med ændringerne og dermed blive klædt på til at overholde de nye regler på området.

Jeg har også specialiseret mig inden for personskadeerstatning. Hvis du er kommet til skade, hjælper jeg dig med at få den erstatning, du har krav på.

Uanset hvad jeg hjælper mine klienter med, sætter jeg en ære i at yde en nærværende kompetent og faglig rådgivning.