Find medarbejder
Find medarbejder

Inkasso

Inkassoafdelingen hos Advokatfirmaet Vingaardshus

Vi oplever alle problemer med kunder, der ikke betaler regningerne. Det er både frustrerende og tidskrævende at rykke for pengene. Det vil vi gerne lave om på, så du kan få dine penge og i stedet bruge ressourcerne på kerneområderne i virksomheden.

Vi arbejder nemlig ud fra filosofien om, at du som kreditor har ret til dine penge.

Opret nemt din inkassosag lige her

Vi håndterer både store og små inkassoporteføljer, og vi skræddersyr gerne et inkassoprodukt, der er tilpasset din virksomheds behov og forventninger. I den forbindelse får du en fast sagsbehandler, som følger dine inkassosager fra start til slut.

Vi tilbyder en bred vifte af inkassoydelser, og her har vi samlet en række essentielle råd om inkasso, som du kan tage i brug med det samme:

Effektiv inkassopartner

Advokatfirmaet Vingaardshus A/S har en af landsdelens største inkassoafdelinger. Vi bestræber os på at være en seriøs, kvalitetsbevidst og effektiv inkassopartner for såvel små som store virksomheder. Alle virksomheder oplever problemer med dårlige betalere.

Vi kan håndtere alle inkassoporteføljer, uanset om din portefølje er lille eller stor. Vi har ingen standard inkassoprodukter, som din virksomheds inkassoportefølje skal passe ind i. Vi designer vores inkassoløsninger til hver enkelt virksomhed, så de passer præcist til virksomhedens individuelle behov og forventninger. Alle virksomheder og alle inkassoporteføljer er forskellige og kræver derfor et inkassoprodukt, som er skræddersyet til den enkelte virksomhed og nøje afstemt med virksomhedens behov og forventninger. 

Når din virksomhed bliver kunde hos os, aftaler vi et individuelt sagsforløb med dig. Du får en fast sagsbehandler, som følger dine inkassosager fra start til slut. Vi registrerer virksomhedens kunder i RKI ved manglende betaling.

Vi sætter en ære i at levere branchens bedste inkassoydelser til en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder både høj service og en rimelig pris og ikke mindst specialiseret advokat- og sekretærbistand. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du finder vores specialiserede advokater indenfor inkasso og hele det insolvensretlige område her

Bliv kontaktet

Vil du gerne høre mere om inkassomulighederne, skal du
blot bestille et opkald herunder.
Så er vi allerede godt på vej til at hjælpe dig.