Find medarbejder
Find medarbejder

Inkasso

Inkassoafdelingen hos Advokatfirmaet Vingaardshus

Advokatfirmaet Vingaardshus A/S har en af landsdelens største inkassoafdelinger. Vi bestræber os på at være en seriøs, kvalitetsbevidst og effektiv inkassopartner for såvel små som store virksomheder. Alle virksomheder oplever problemer med dårlige betalere. Vi arbejder derfor ud fra filosofien om, at du som kreditor har ret til dine penge.

Vi kan håndtere alle inkassoporteføljer, uanset om din portefølje er lille eller stor. Vi har ingen standard inkassoprodukter, som din virksomheds inkassoportefølje skal passe ind i. Vi designer vores inkassoløsninger til hver enkelt virksomhed, så de passer præcist til virksomhedens individuelle behov og forventninger. Alle virksomheder og alle inkassoporteføljer er forskellige og kræver derfor et inkassoprodukt, som er skræddersyet til den enkelte virksomhed og nøje afstemt med virksomhedens behov og forventninger. 

Når din virksomhed bliver kunde hos os, aftaler vi et individuelt sagsforløb med dig. Du får en fast sagsbehandler, som følger dine inkassosager fra start til slut. Vi registrerer virksomhedens kunder i RKI ved manglende betaling.

Vi sætter en ære i at levere branchens bedste inkassoydelser til en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder både høj service og en rimelig pris og ikke mindst specialiseret advokat- og sekretærbistand. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Du finder vores specialiserede advokater indenfor inkasso og hele det insolvensretlige område her

Bliv klient

Vil du gerne kontaktes af os, så bestil blot et opkald
herunder. Så er vi allerede godt på vej til at hjælpe dig.