Find medarbejder
Find medarbejder

HR og persondata - under anættelsen

Morgenmøde - Få endnu mere ud af din HR indsats - og gør det lovligt

Under ansættelsen af din næste medarbejder

D. 6. marts 2019
Kl. 08.15-11.30
Sted: JCD, Systemvej 6, 9200 Aalborg SV

Tilmeld dig det andet temamøde i rækken af 3 morgenmøder, hvor vi fokuserer på, at du skal få endnu mere ud af din HR indsats – og samtidig gøre det rigtigt ift. de nye regler om behandling af personoplysninger.

På andet møde handler det om, hvad og hvordan du optimerer din HR indsats under ansættelsen, mens du selvfølgelig overholder Persondataforordningen.  

Dagens emner

På morgenmødet vil advokat Ann Bruun Birk med speciale i ansættelsesret og persondata sammen med ledelsesrådgiver Annette Omøe, der hjælper nordjyske HR-chefer til at lykkes endnu bedre, tage følgende emner op og komme med praktiske vejledninger dertil:

  • Har vi oplysningspligt til pårørende, når de står på en pårørendeliste?
  • Når dine medarbejdere har en smartphone med adgang til arbejdsmail - har vi en politik for beskyttelse og behandling af vores kunders og medarbejderes personoplysninger, når den ansatte arbejder hjemme og ikke beskyttes af virksomhedens firewalls? 
  • Hvad er de ledelsesskabte omkostninger - har du nogensinde regnet på, hvad dårlig ledelse koster?
  • Hvordan skaber en leder arbejdsglæde og værdi gennem andre?

Vi går naturligvis i dybden med emnerne på mødet, og for dig betyder det bl.a, at vi vil komme ind på, hvornår medarbejdere skal give samtykke til billeder på intranet og hjemmeside. Og hvordan hjælper du dine lederkollegaer til at lykkes? Og meget meget mere, som er relevant for at optimere din indsats under ansættelsen af din medarbejder.

Sparringsmøde med koncentreret og lille forsamling

Udover oplæggene handler mødet om videndeling, dialog og sparring mellem oplægsholderne og deltagerne - derfor har vi også kun et begrænset antal pladser (max 20) pr. morgenmøde. Pladserne fordeler vi efter først-til-mølle-princippet til de hurtige.

For at komme hele palletten rundt består morgenmødet op af yderligere to møder, hvor fokus vil være på under ansættelsen og ophør af ansættelsen.

Vi giver 20 % rabat, når du tilmelder dig alle tre morgenmøder.    

Inden du tilmelder dig alle tre morgenmøder, kan du læse om de to andre temaer her:

Inden og omkring ansættelsen

Ophør af ansættelsen 

Undervisere

Undervisere er advokat Ann Bruun Birk fra Advokatfirmaet Vingaardshus og ledelsesrådgiver Annette Omøe fra HR Caseforum.

Advokat Ann Bruun Birk Annette Fabild Omoe
Ann Bruun Birk Annette Omøe

Ann Bruun Birk arbejder hovedsageligt med ansættelsesret. Hun rådgiver og fører retssager for både virksomheder og offentlige institutioner. Herudover har hun specialiseret sig i persondataret samt personskadeerstatning. 

Annette Omøe er selvstændig ledelseskonsulent med særligt fokus på udvikling af HR-chefer og personaleledere i Nordjylland. Hun har over 16 års ledererfaring som bl.a. HR manager og driftschef i større internationale virksomheder med konkrete resultater indenfor strategi, HR og lederudvikling.

Pris

375 kr. (inkl. moms) pr. deltager.

Tilmeld dig alle tre morgenmøder og spar 20 %. Pris 900 kr. (inkl. moms) ved tilmelding til alle tre morgenmøder. 

Tilmelding

Tilmeldingsfristen er overskredet, øv. Men du kan blive en del af et nyt (lukket) forum, hvor vi sparrer og videndeler om problemstillinger i krydsfeltet mellem HR, GDPR og personalejura. Læs mere >>

Send en e-mail til kth@vingaardshus.dk.

Her skal du oplyse navn, titel, virksomhed samt e-mail på deltager(e). 

Fortæl også samtidig, hvilke(t) morgenmøde(r) tilmelding drejer sig om. 


VIl du vide, hvordan vi behandler persondata? Læs mere i vores persondata- og privatlivspolitikker: Advokatfirmaet Vingaardshus og HR Caseforum.