Find medarbejder
Find medarbejder

Job og karriere

I en videnskrævende advokatvirksomhed som Vingaardshus er det afgørende til enhver tid at råde over kompetente og engagerede medarbejdere.

Den enkelte medarbejders evne til at forstå omfattende og komplicerede juridiske problemstillinger og til at formidle sin viden og vurdering af sagen på en enkel og forståelig måde er - ligesom hurtighed i sagsbehandlingen - helt afgørende for, at vi kan leve op til vore klienters krav og forventninger.

Vi tror på, at vi tiltrækker de bedste medarbejdere ved at tilbyde en god, mangfoldig og ambitiøs arbejdsplads, hvor medarbejdernes faglige ambitioner løbende udfordres, og kvalifikationerne plejes og udvikles gennem hele arbejdslivet.

Hos Vingaardshus lægger vi samtidig vægt på at være en arbejdsplads med højt til loftet for den enkelte medarbejder, og med en uformel, men seriøs omgangstone.

Vi har fokus på, at vores medarbejdere skal være hele mennesker. Konkret betyder det, at arbejdsbyrden for den enkelte medarbejder skal planlægges således, at der opnås en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

I Vingaardshus tror vi på, at medarbejdere med et mentalt overskud og en fornuftig balance mellem arbejdsliv og fritid er de bedste rådgivere for vores klienter.

 

Advokatfuldmægtig søges

Advokatfirmaet Vingaardshus søger advokatfuldmægtig og/eller cand.merc.jur. til vores dedikerede team for erhvervsret. Både ansøgere med erfaring, nyuddannede samt ansøgere, der forventer at afslutte deres studie i sommeren 2017, kan komme i betragtning.

Advokatfirmaet Vingaardshus har siden 1970 været leverandør af juridiske ydelser til det nordjyske erhvervsliv. Vi er en moderne virksomhed, hvor der er plads til at udvikle sig, og vi er kendt for vores gode arbejdsmiljø.

Vi lægger vægt på følgende kvalifikationer
- Du er blandt de bedste indenfor dit fag
- Du er detaljeorienteret og grundig
- Du brænder for det, du laver
- Du er energisk, og trives i travle og pressede situationer
- Du er social og god til at opbygge relationer
- Du er fortrolig med juridisk engelsk

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår tilpasset den enkeltes kvalifikationer. Tiltrædelse efter aftale.

Vi modtager gerne din motiverede ansøgning. Ansøgningen skal sendes til advokat Anne Henriksen på ah@vingaardshus.dk.

Der afholdes løbende samtaler.

 

Uopfordrede ansøgninger

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra kvalificerede ansøgere til følgende stillinger:
 

  • Advokat / advokatfuldmægtig
  • Sekretær
  • Studentermedhjælp (stud jur.)
  • Piccolo m/k

Ansøgninger kan sendes pr. post eller e-mail til kontoret

For oplysninger om stillinger som advokat, sekretær eller piccolo og om Advokatfirmaet Vingaardshus som arbejdsplads kontakt Advokat Peter Lau Lauritzen.

For oplysninger om stillinger som advokatfuldmægtig eller studentermedhjælp kontakt Advokat Henrik Søndergaard